Зареждане

Пимбълт за Кинг Грийн: Наричайте ме 'Кралеубиеца'

Пимбълт за Кинг Грийн: Наричайте ме 'Кралеубиеца'
Публикувано на: Юли 10, 2024 в 00:00 ч
Пади Пимбълт даде забавна реакция, след като неговият опонент в UFC 304 Боби Грийн законно промени името си на Кинг Грийн.

Грийн е говорил преди, че ще промени името си на Кинг, което е неговият прякор, и е направил това преди двубояси в UFC 304 срещу Пимбълт.

След като Грийн си смени името, Пимбълт се включи в Instagram, за да сподели свой пост, в който казва, че ще се нарича 'Кралеубиеца', след като победи Боби Грийн в Манчестър, Англия.


"Този тип всъщност е променил името си на "Кинг", така че вие можете официално да ме наричате "Кралеубиец" на 28 юли", написа Пимбълт.

Пимбълт влиза в двубоя си срещу Грийн в UFC 304 като аутсайдер с коефициент +130.

Пимбълт вярва, че брадичката на Боби Грийн е изчезнала

След като Пади беше уговорен да се бие с Грийн на UFC 304, британецът говори за битката и е уверен, че ще победи американеца, за да влезе в ранглистата на леките категории.

Пимбълт вярва, че брадичката на Грийн е изчезнала, и очаква да нокаутира опонента си на UFC 304.

"Той има много добри удари", каза Пимбълт. "Той има добри ръце, но брадичката му е изчезнала след случилото се с Джалин Търнър. Джим Милър не е нокаутьор и той го разклати веднъж или два пъти в този бой на UFC 300. Мисля, че той е далеч от Джалин Търнър, който абсолютно размаза черепа на Боби Грийн в платното.

"Ударите му са много добри, защитата му от сваляне е добра и това ще се опита да направи. Той просто ще се опита да използва защитата си от сваляне, за да се задържи на крака, защото смята, че ще ме надхитри. Както казвам, брадичката му вече не съществува, така че удряйте с мен. Ще видим какво ще се случи. Виждам как го нокаутирам. Мога да видя как ще го победя", добави Пимбълт.

Пади Пимбълт спечели с решение над Тони Фъргюсън, за да подобри баланса си до 5-0 в UFC и 21-3 като професионалист.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес