Зареждане

Пимбълт отговаря на критиците, които го наричат 'дебелак': Банда ч*киджии

Пимбълт отговаря на критиците, които го наричат 'дебелак': Банда ч*киджии
Публикувано на: Ноември 29, 2023 в 07:19 ч
Звездата на UFC Пади Пимбълт отговори на феновете на боевете, които критикуваха наддаването му на тегло между бойните лагери.

Следващия месец Пади Пимбълт се изправя пред най-голямото изпитание в кариерата си. Той ще се изправи очи в очи с Тони Фъргюсън - една от най-големите легенди в историята на леката категория. Макар "El Cucuy" да е в негативна серия от загуби, мнозина вярват, че той има реален шанс срещу "The Baddy".

Междувременно Пимблет беше сравнително тих тази година в сравнение с 2022 г. Уви, това не попречи на критиците да го преследват в социалните мрежи.

Мнозина се питат защо той качва толкова много килограми между бойните лагери. В едно от последните си интервюта ливърпулецът имаше своя шанс да отвърне на удара.


 
"Това е тежко, човече. Забавно е, че хората ме наричат "Пади дебелака" и други подобни неща, но дори когато съм голям дебелак, продължавам да съм във фитнеса и да тренирам всеки ден. Все още съм там, тренирам, ставам все по-добър, съотборниците ми стават все по-добри, но когато буквално не можеш да тренираш, това е убийствено."

"Беше трудно, но очевидно личният ми живот, приятелите ми, семейството ми, сегашната ми съпруга ме издържаха, така че, както казах, имах сватбата, която очаквах с нетърпение. За щастие, точно преди сватбата се измъкнах и след това в началото на юни се върнах във фитнеса, за да мога да започна да тренирам отново.

"Отново започнах да тренирам, да се чувствам добре, да свалям килограми и, както казах, хората могат да ме наричат дебел и т.н., но мисля, че за сватбата бях около 86 кг, 85 или нещо подобно, а след това, както казах, не съм надвишавал това. Мисля, че теглото ми падаше, така че наричайте ме непрофесионалист, колкото си искате, вие, банда чекиджии!"

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес