Зареждане

Phil Davis готов да се бие срещу млади лъвове в Bellator

Phil Davis готов да се бие срещу млади лъвове в Bellator
Публикувано на: Октомври 22, 2018 в 18:23 ч
Бившия шампион в полутежка категория на Bellator, Phil Davis загуби титлата си от Ryan Bader миналата година, но оттогава натрупа серия от 2 поредни победи. Oткакто се присъедини към Bellator той успя да запише рекорд 6-1 и няма нищо против да се бие срещу младите лъвове:


Понякога е трудно да се биеш с боец, който не е сигурен, че може да те победи. Харесва ми да приемам битки с новите бойци, които идват в играта. Те искат да се докажат и ще дават всичко от себе си и мисля, че това е което феновете искат да видят. Аз също искам да участвам в такива битки. Искам да си върна тази титла и ще дам всичко от себе си, за да го постигна. Ако успея да запиша победа срещу Nemkov, ще е добре, защото той  е младо момче и здравеняк. 

Той идва след голяма победа над Liam McGeary, който е бивш шампион и беше ужас за всички свои опоненти преди време. Той записа хубави победи и се нареди на опашката за титлата. Vadim е млад и свеж боец и ако искам да си върна титлата, то по пътя трябва да побеждавам младите лъвове и това смятам да направя.

Davis се изправя срещу Vadim Nemkov на Bellator 209, което ще се проведе на 15 декември.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес