Зареждане

Пейдж Ванзант говори за поредната контузия на ръката

Пейдж Ванзант говори за поредната контузия на ръката
Публикувано на: Януари 25, 2020 в 00:00 ч
Състезателката на UFC в категория сламка Пейдж Ванзант се оттегли от битката си с Аманда Рибас, която беше планирана за март в Бразилия. Пейдж е получила поредната контузия в ръката, от която не може да се възстанови напълно вече 2 години. Ванзант счупи ръката си през янаури 2018 година в битката си с Джесика-Роуз Кларк и трябваше няколко пъти да се оперира.

За нещастие на 25-годишната състезателка нейната ръка отново има фрактура и сега тя ще трябва да се възстановява в следващите 2 месеца. Ванзант държи рекорд 8-4 в ММА и сподели, че няма да се предава и ще продължи да се бори, въпреки контузиите, които я спират. Ето какво сподели тя с феновете за своята поредна контузия:


Една японска поговорка казва, че паднем ли 7 пъти, то тогава трябва да се изправим 8 пъти. Моята история е, че си счупих ръката 3 пъти и сега се случи и 4-ти път. Всеки би избрал да се предаде, но това е най-лесното, което може да направиш. Да, контузих отново ръката си, но това не е краят. 

Тази фрактура е много малка и ще ми отнеме 6 до 8 седмици за възстановяване. Лекарите казват, че ще мога да се бия през май. Ще направя някои промени и ще се завърна, както съм правила преди. Аз съм на 25 години и съм гангстер. Ще се завърна в UFC през май. Бог иска да съм по-търпелива. 


Ванзант има само още 1 среща от своя договор с UFC и не планира да преподпише. Тя планира да стане свободен агент и да потърси по-добри условия за себе си.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес