Зареждане

Перейра разказва какво е да правиш спаринг с Франсис Нгану

Перейра разказва какво е да правиш спаринг с Франсис Нгану
Публикувано на: Декември 28, 2022 в 09:33 ч
Мишел Перейра няма да се бие на UFC 283 в Рио де Жанейро, както се надяваше, но получи интригуващ мач като утешителна награда.

Перейра, който спечели пет поредни победи в състезания на UFC и наскоро влезе в ранглистата на промоцията в полусредна категория, ще се изправи срещу Шон Брейди на UFC on ESPN 43 в Сан Антонио, Тексас, на 25 март.

„Мислех, че трудното ми намиране на противници се дължи на факта, че бях извън ранглистата, но това беше огромна грешка“, каза Перейра пред Sherdog. Мачмейкърът на UFC Шон Шелби направи всичко възможно да ми намери някой, срещу когото да се изправя в UFC Rio, но никой не искаше да се бие с мен. Бях наистина откачил, докато UFC не дойде с името Шон Брейди и изглежда, че ще се бием на 25 март."

В момента боецът е на почивка в дома на свой приятел в Канзас. Перейра каза, че все още няма много информация за опонента си.

„Всичко, което знам, е, че той е борец. Видях битката му с Белал Мохамед, но не знам много за него,” каза Перейра. „Взех си една седмица почивка, за да посетя моя приятел тук, в мразовития Канас. Между другото никога не съм бил на по-студено място през целия си живот. Ще започна лагера си 100% след новогодишната нощ.“

Перейра също така разкри, че ще проведе предстоящия си лагер в Xtreme Couture в Лас Вегас.

„Винаги съм казвал, че не обичам да тренирам с големи отбори, но тези момчета промениха мнението ми“, каза той.

Освен че имаше страхотни тренировъчни партньори, Перейра се изказа много ласкаво за треньорите в новия си отбор.

„Всички са фокусирани върху това да си помагат. Това беше страхотно преживяване за мен“, каза той.

Перейра сподели хумористично, но мъчително преживяване, което се случило по време на една от първите му спаринг сесии в Xtreme Couture.

„В един от първите спаринги, които направих там, треньорът каза на всички да се разделят по двойки. Тъй като тъкмо пристигах и не познавах никого, всички бързо вече бяха по двойки“, каза Перейра. „Погледнах от двете страни и остана само един партньор: Франсис Нгану. О, Боже мой. Изглеждаше, че се боря с хладилник. Човекът ме хвърли на една страна, после на друга, сякаш бях играчка. Имах схванат врат за една седмица."

Перейра също е тренирал доста с UFC боеца в средна категория Шон Стрикланд, както и с множество руски бойци във залата. Последното се оказва предизвикателно, но ценно преживяване.

„Тези руснаци са като кърлежи“, каза той. „Когато те грабнат, е невъзможно да се освободиш, но те ми помагат много да подобря защитата си в борбата. Едно от момчетата, с които обичам да тренирам, е Стрикланд. Нашите страйкинг тренировки са луди Той е толкова добър човек."

Перейра също изрази мнение относно твърдението на Хамзат Чимаев, че има трудност да си намери опонент за следващото си участие в UFC.

„Този човек просто иска лесни битки“, каза Перейра. „Той знае, че Пауло Коста и Робърт Уитакър са проблемни за него. Ето защо не иска да се изправи срещу тях. Но вече казах, че бих искал да се изправя срещу него, Колби Ковингтън, Нейт Диас или Хорхе Масвидал. Между другото, надявам се, че след като победя Брейди и заема място над Масвидал в класацията, той най-накрая ще се съгласи да се изправи срещу мен. В края на краищата имаме някои лични недовършени работи за решаване.“

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес