Зареждане

Перейра коментира подигравките на Адесаня към сина му

Перейра коментира подигравките на Адесаня към сина му
Публикувано на: Април 12, 2023 в 07:52 ч
Бразилският нокаутьор Алекс Перейра реагира на вечния си съперник Израел Адесаня, който се подиграва на сина му Алесандро след загубата на бразилеца с нокаут на UFC 287 през уикенда, твърдейки, че самият той не би реагирал по същия начин, ако беше в подобна ситуация.

Перейра, който оглави съботното събитие, претърпя гръмотевична загуба във втория рунд с нокаут от Адесаня в реванша за шампионската титла в Маями, Флорида.

Започвайки добре срещу съперника си, боецът на Сао Пауло, Перейра дори успя да притисне Адесаня към клетката във втория рунд, нанасяйки удари с крака и ръце в тялото, съчетани с удар с коляно, преди да бъде контриран с две десни попадения от Адесаня – изпращайки го на тепиха при опустошителна загуба с нокаут.

След триумфа си, Адесаня посочи тълпата в търсене на малкия син на Алекс Перейра, Алесандро – след което сам падна на тепиха, подигравайки се на постъпката на малчугана, която беше сходна след загубата на Адесаня от баща му през 2017 г. в кикбокс веригата GLORY.

Вижте също: Израел Адесаня си отмъсти и на синът на Перейра

Споделяйки мислите си за празнуването на Адесаня, подигравайки се на детето му, Перейра твърди, че изобщо не би му хрумнало, за да тъжествува така.

„Не знам, не бих направил същото“, каза Алекс Перейра по време на видео в канала си в YouTube. „Мога да се закачам с Алесандро, винаги съм се закачал с него – дрязна си го. Но това за Адесаня е чуждо дете. Не знам какво е чувството му. Не знам. Тази закачка беше отпреди седем години. Той го е сдържал толкова време и аз видях радостта му след нокаута, разбирате ли. Защото това беше неговата мечта – това беше неговата мечта и той я осъществи, но празнува така както го направи дете, което тогава беше на 5 години, нали? Аз изобщо не съм такъв.

Мога да го докажа, защото днес Алесандро е на 12 години и преди предходния ни двубой видях, че някои репортери го питаха: „Ще направиш ли това отново?“ А Алесандро каза „Ще го направя отново" и така нататък и той се засмя, защото той е дете, смята, че е смешно. Направих го, нокаутирах го в нощта, когато спечелих колана и детето ми искаше да направи същото нещо там горе. Казах му: „Не. Спри – не го прави, остани тук и не прави нищо.” Аз съм съзнателен човек и всичко, което казвам тук, наистина го мисля и не бих го направил.

Ако Адесаня се е почувствал по-добре по този начин, добре, това е облекчение. Имаше облекчение з него и ако смята, че е по-добре за него, добре. Това няма да промени нищо за мен.”


Счита се, че вероятно Перейра ще направи качване в полутежка категория при завръщането си в Октагона. Перейра каза, че ще се завърне „по-силен от всякога“ след загубата си от Adesanya.

„Всички хора, които ме следват от кикбокса насам, знаят, че съм трудолюбив и отдаден“, обясни Алекс Перейра. „Никога не съм се отказвал. И хората, които разбират за мен сега, можете да си помислят 'Как ще се върне този човек?' Момчета, обещавам ви, че ще се върна твърд и силен. Ще се върна по-силен от всякога. Запомнете това."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес