Зареждане

Пенчо Дочев: Няма да се обяснявам на детинщините на Мирослав, ще се видим на ринга!

Пенчо Дочев: Няма да се обяснявам на детинщините на Мирослав, ще се видим на ринга!
Публикувано на: Юли 23, 2021 в 08:00 ч
Опитният боен атлет Пенчо Дочев се завръща на ринга на 2-ри август в галавечерта MAX FIGHT 46, която ще се проведе в амфитеатър "Арена" в Свети Влас.

Дочев е един от най-добрите състезатели по сумо в Европа - шампион и трикратен бронзов медалист от световното. Освен това той има титли и в състезания по граплинг, бойно самбо и свободна борба, откъдето започва и неговата спортна кариера.

"Основният ми спорт е борбата. С него израснах като спортист и той ми помогна да се реализирам в останалите дисциплини," сподели Дочев за ММА.BG.

"От всеки един спорт съм взел нужното и той е допринесъл за изграждането ми като боец в ММА."

Дочев в момента се готви в София за двубоя си в Свети Влас на 2-ри август, като акцентът към момента е играта в стойка.

"Подготовката ми върви по план. С треньорите ми Любомир Геджев и Велко Гюров, както и с всички спаринг партньори, наблягаме на страйкинг уменията ми."

Срещу него в ринга на MAX FIGHT 46 ще застане Мирослав Милков, който по-рано този месец записа победа в предходното издание на турнира.


"Като борец той беше добър. Но битката ни ще е в ММА и нещата тук са доста по-различни."

Двамата с Милков имаха публични размени на нападки, като търсиха повод да се срещнат на ринга, за да изгладят различията си.

Сега след като това вече е планирано, Мирослав разкритикува Пенчо, че "приказва повече, отколкото трябва" и че "се прави на такъв, какъвто не е", засягайки го и на религиозна основа.

Вижте също: Милков преди MAX FIGHT 46: Пенчо Дочев приказва повече, отколкото трябва

Дочев обаче се закани, че ще използва най-силното си оръжие - спортната злоба - за да изглади различията помежду им на битката в Свети Влас.

"Аз съм християнин, а това в какво вярвам, не съм длъжен да го споделям. Също така не съм длъжен да давам обяснение на подобни детски изказвания как съм си държал пръста и на кого подражавам.

Като за финал на казаното от него - кой приказва повече... с видеата в социалните мрежи, за удавянето ми, за пращането ми в ада... Това ще се види на ринга на 2-ри август!"


MAX FIGHT 46 ще се проведе на 2-ри август от 20:30 часа в амфитеатър "Арена" в Свети Влас и ще включва битки от бокса, ММА, кикбокса и атрактивния правилник MAX 1, катко и топ бойци като Стоян Копривленски, Деян Топалски и Григор Саруханян.

За резервации и повече информация:

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес