Зареждане

Павел Владев продължи победната си серия с технически нокаут

Павел Владев продължи победната си серия с технически нокаут
Публикувано на: Декември 16, 2022 в 23:50 ч
Павел Владев и Паоло Роберто направиха динамичен ММА двубой, в който имаше както размерни на удари, така и граплинг и контрол.

Роберто се оказа доста корав противник и Владев видя трудност в началото, но след това успя за кратко да го хване в гилотина, а след това го засипа с удари. В крайна сметка двамата се озоваха на земята, като Владев остана отгоре и засипа бразилеца с граунд енд паунд.

Втория рунд започна силно за Владев, който засипа с разнообразни удари Роберто и в крайна смека го свали на земята, но се оказа със заключен крак. Въпреки това той не се даде, а продължи с ударите, докато се опитваше да измъкне краката си от захвата на опонента. Двамата бяха преместени, тъй като бяха близо до края на ринга, след което Владев се измъкна.


Граунд енд паунда в последствие поду цялото лице на бразилеца. В третия последен рунд си личеше по-добрата кондиционна подготовка на Владев, който веднага притисна бразилеца в ъгъла, събори го и започна отново мощен гранд енд паунд.

Така нещата продължиха до края, когато 50 секунди преди приключване на рунда реферът Станислав Бахчеванов спря двубоя и Владев побеждава с ТКО.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес