Зареждане

Пауло Коста: Влязох пиян в клетката с Израел Адесаня

Пауло Коста: Влязох пиян в клетката с Израел Адесаня
Публикувано на: Март 2, 2021 в 00:00 ч
Бившият претендент за титлата в средна категория Пауло Коста излезе с нова порция оправдания за загубата от Израел Адесаня. Двамата се биха в края на миналата година за златото в Абу Даби. 29-годишния бразилец не приличаше на себе си и беше прекалено пасивен в боя.

Адесаня успя да го нокаутира във втория рунд, а след това му взе гърба и имитира, че прави секс с него. Унижението за Коста беше огромно и той седмици след битката не спираше да търси реванш.

За негово съжаление никой не се трогна от неговите претенции и Коста само стана за смях. Това вече е в миналото и Коста се готви за битка с Робърт Уитакър. Той обаче не е забравил боя с Адесаня и разкри следните подробности:

Влязох пиян в битката с Израел Адесаня и имах махмурлук. Не успях да спя, защото имах проблем с крака. Тогава битката щеше да се проведе в 9 сутринта, а ние трябваше да станем в 5 сутринта, за да се готвим. От UFC ми казаха да стана в 5 сутринта, а аз не можах да спря до 2:30 сутринта. 

Това си беше моя грешка и не виня никого. Пих прекалено много вино. Изпих цяла бутилка в опити да заспя. В тази битка за титлата ми се спеше и не ми пукаше. Не чувствах нищо в срещата. Бях прекалено спокоен. В тази битка бях на 10 или 20 % от моя потенциал. 

Нашата стратегия беше да не атакуваме в първите два рунда, което беше грешка. Днес вече знаем грешката, но говоренето е лесно. Имах проблем с крака, но бях много уверен. Исках да се бия и мисля, че стратегията да не атакувам беше грешна.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес