Зареждане

Пауло Коста: Няма да се бия, докато не ми платят

Пауло Коста: Няма да се бия, докато не ми платят
Публикувано на: Юни 11, 2021 в 00:00 ч
Пауло Коста е решен, че няма да се бие в UFC, докато не му вдигнат заплатата. 30-годишният бразилец трябваше да се бие с Джаред Каноние, но отказа. "Borrachinha" се оправда, че не бил подписвал договора и проплaка, че му дават много малко пари. Коста може и да има право, но точно сега е възможно най-неподходящия момент да иска повече пари. Той идва след тежка загуба в битка за титлата с Израел Адесаня.

В края на 2020 година Адесаня го унижи, а Коста изглеждаше много зле в боя. Пауло загуби за първи път в кариерата си и точно сега е решил да иска повече пари. Пред медиите Дейна Уайт го изравни със земята. Той го предупреди, че има договор и ако не му харесва в UFC, тогава да се бие всяка седмица, за да изтече неговия договор и да се махне.

Президента на UFC критикува Коста и за трагичното му представяне в последната среща. Костa обаче не си мени мнението и в социалните мрежи написа следното:

Много хора, които са невроятни фенове на ММА ми казват, че много искат да ме гледат в клетката. Наистина ми е гадно за тях. Извинявам им се. Няма да се бия на големи шоута, а за това да получавам пари като тези извън ранглистите. 

Това няма смисъл за мен. Споделям това с вас, за да знаете защо не се бия. Все още тренирам и се готвя, но парите не си заслужават. Благодаря ви за подкрепата. Надявам се, че скоро ще се видим.

Ще се навие ли Уайт да вдигне заплатата на Коста ?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес