Зареждане

Пауло Коста: Нокаутирам Адесаня в два рунда

Пауло Коста: Нокаутирам Адесаня в два рунда
Публикувано на: Май 10, 2020 в 00:03 ч
Пауло Коста няма търпение да получи своя шанс за титлата в средна категория. Непобедения бразилец е с рекорд 13-0 в ММА и приключва 12 от своите съперници. Той притежава голяма мощ и идва след победа над Йоел Ромеро. Пауло трябваше да се бие с Адесаня преди няколко месеца, но лекуваше контузия. 29-годишния боец не е впечатлен от последната битка на Адесаня, който защити титлата, но разочарова феновете си играта си срещу ветерана от Куба. Коста е уверен, че ще успее да нокаутира Адесаня и предсказа, че това ще се случи за два рунда:


Адесаня никога няма да изненада хората и да окаже натиск върху някого, защото никога не го е правил. Никога през целия си живот няма да го направи, защото няма сила. Израел няма сила да нокаутира някого, да оказва натиск върху някого, така че той има само един шанс, на контра. Така че, ако не може да контрира, то тогава не може да направи нищо. Той ще направи същата битка, която направи срещу Ромеро. 

Само ще чака и когато Ромеро тръгна напред, Адесаня бягаше. Ще вляза вътре с него, ще го натисна и ще го нокаутирам - първи или втори рунд, не повече. Повярвайте ми, не повече. Не повече, защото не може да се справи с мощни момчета с много крехката си брадичка. Той ще падне. Няма да може да издържи срещу мен. Не е възможно. Ще трябва да пестя енергия, но това го знам. Ще пазя силите си, а не както правих в битката ми с Ромеро.

Ще успее ли Коста да се справи с Адесаня, който също няма загуба ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес