Зареждане

Пауло Коста: Люк Рокхолд не може да понесе удар

Пауло Коста: Люк Рокхолд не може да понесе удар
Публикувано на: Август 19, 2022 в 08:00 ч
Пауло Коста (13-2) вярва, че бившият шампион на UFC в средна категория Люк Рокхолд (16-5) не може да носи на удари. За никого не е тайна, че брадичката на Люк не е от най-добрите в спорта. Той има 5 загуби в ММА и всички са след нокаути.

Коста и Рокхолд се срещат в подглавната битка на UFC 278, което се провежда този уикенд в Юта, САЩ. Люк е в серия от 2 поредни загуби с нокаут. За последно той загуби от Ян Блахович, който му счупи челюстта преди 3 години.

Пауло вярва, че Люк няма да търси битката в стойка. Коста е готов за бой и сподели, че ще пресира в този дуел.

„Никога не съм се чувствал толкова лек в седмицата преди битка. В момента съм с добра мускулна маса. Преди се чувствах слаб. Този път заради новия тренировъчен метод отслабнах по-лесно.

Моят стил е много неудобен за Люк. Обичам да натискам, а той не е много добър, когато е под напрежение. Той не може да понесе удар. Психологията е по-важна от физическата страна. 

Рокхолд ще се тревожи, защото не знае какво ще стане, когато го ударя. Въпреки това той се показва като смел боец. Той пожела тази битка и я получи.“, каза Коста пред UFC Embedded.

Ще успее ли Коста да нокаутира Рокхолд ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес