Зареждане

Пауло Коста иска да се бие в UFC 301 през май

Пауло Коста иска да се бие в UFC 301 през май
Публикувано на: Март 2, 2024 в 02:00 ч
Пауло Коста обяви, че иска да бъде активен в октагона, след като загуби от Робърт Уитакър на UFC 298. Двамата се биха в средна категория и Уитакър спечели с решение. Сега бразилецът би искал да се върне в клетката на организацията по време на UFC 301, което ще се проведе през май тази година в Бразилия. Коста е номер 7 в ранглистата на UFC в средна категория.

В миналото феновете се оплакваха от липсата му на активност в октагона на UFC. "Borrachinha" се оттегляше от битките поради здравословни проблеми, договор или проблеми с намаляването на теглото. Сега Пауло иска да се реваншира на феновете и няма намерение да си взема дълга пауза

Той иска да се завърне в игра след два месеца на UFC 301 в Бразилия, както съобщи в профила си в Инстаграм. 32-годишният Коста (14-3 MMA) спечели само една битка в последните си три изяви в октагона на UFC. Пауло се би за титлата в UFC с Израел Адесаня преди няколко години, но загуби и сега е далеч от златото.

Наскоро Коста предизвика Камару Усман, но нигерийската звезда иска да се бие с Хамзат Чимаев. Предстои да видим кой ще бъде избран за опонент на Коста.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес