Зареждане

Пауло Коста иска да се бие с Камару Усман

Пауло Коста иска да се бие с Камару Усман
Публикувано на: Февруари 29, 2024 в 14:00 ч
Пауло Коста е ядосан, че битката му с Хамзат Чимаев няма да се случи. Коста твърди, че Чимаев изпитва необичайно голям страх от него.

Коста и Чимаев трябваше да се бият миналата година, но за съжаление бразилският боец се справяше с много силна инфекция и въпреки че не искаше, в крайна сметка беше принуден да се оттегли от битката. Наскоро Коста загуби от Робърт Уитакър и вече мисли за следващата битка.

Пауло не вярва, че ще се бие с чеченеца и заради това се надява на битка с Камару Усман.

„Нищо няма да се случи. Битката с Хамзат просто няма да се случи. Аз и целият ми екип наистина се опитахме, но никога не съм виждал по-уплашен човек. Той не се интересува от това, която му приготвям повече от година. 

Той има уважение към мен и ще ме избягва възможно най-дълго. Така че ще трябва да посегне към някакво алтернативно решение. Отново, не ме интересува много името на съперника, но мисля, че изборът ще бъде Камару Усман. 

И двамата загубихме, а Чимаев ни избягва. Ядосвам се, защото човекът си мисли, че може да се бие за титлата в средна категория, въпреки че е номер единадесет. Виждали ли сте някога някой да се бори за титлата от тази позиция ? 

Усман, ти си много талантлив боец. Мисля, че трябва да се качиш в средна категория и да се биеш с боец като мен.“, сподели Коста

Кой би победил в битка Усман - Коста ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес