Зареждане

Пауло Коста: Адесаня е боклук - искам реванш!

Пауло Коста: Адесаня е боклук - искам реванш!
Публикувано на: Септември 29, 2020 в 04:00 ч
Пауло Коста не е доволен от унизителните неща, които Израел Адесаня направи след победата, която записа над бразилеца. Двамата оглавиха UFC 253, което се проведе миналия уикенд в Абу Даби. В битката Коста изглеждаше като аматьор, а Адесаня се представи много силно и го победи с нокаут. Веднага след края Адесаня унизи Коста с движения, но бразилеца не видя, защото беше с гръб.

Малко по-късно Израел отиде в ъгъла на Коста и се скара с неговия щаб, след което симулира еякулация върху неговите треньори. За 29-годишния бразилец това беше първа загуба в ММА, която му спря серия от 13 поредни победи.

Коста вече е видял подигравките на Адесаня и сподели, че шампиона е боклук. Пауло твърди, че се случило нещо преди боя, което обяснява слабото представяне, но не разкри какво е станало. Ето какво каза още бразилеца в социалните мрежи:

Спокоен съм, защото знам какво мога в тази категория. Оставам в средна категория и пак ще се бия с него. Ще се завърна с всички мои оръжия. Той знае, че скоро пак ще се бием. Знам какво се случи и разбрах грешката. Имах някои проблеми преди боя, но няма да се оправдавам. Боя приключи и той победи. Следващия път ще е различно. Говорих с моите хора и само ние знаем какво стана. Ще занеса пояса в Бразилия. Ще стане скоро.

Искам да поговоря и за постъпката, която този боклук направи след боя. Тогава не го видях, защото бях с гръб, но сега го видях. Сега вече нещата са на живот и смърт. Никой няма да ме спре. Искам реванш и Адесаня знае, че го чакам. Нещо се случи преди боя, но няма да се оправдавам. Давам дума, че ще се бием и ще си плати. Помнете ми думите. Дейна Уайт, уреди реванш.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес