Зареждане

Paulie Malignaggi иска битка с McGregor, в която победителя взима всичко

Paulie Malignaggi иска битка с McGregor, в която победителя взима всичко
Публикувано на: Януари 14, 2019 в 00:00 ч
Paulie Malignaggi изгаря от желание за битка срещу Conor McGregor на ринга, защото все още не си е отмъстил на ирландеца. Conor го прие в неговия лагер и се очакваше Paulie да му помага в подготовката за Floyd Mayweather, но се разрази скандал между двамата, когато бяха пуснати кадри на които McGregor праща в нокдаун Malignaggi.


Доста време измина от тази случка, но двамата все още не са я забравили и често влизат в спорове. Наскоро се появиха слухове, че двамата преговарят за битка, но Paulie ги опроверга. Той обаче е готов за битка срещу Conor, в която победителя взима всичко:



В момента няма по-голяма битка за повече пари от битката срещу мен, но проблема е че аз ще го победя. Eddie Hearn може с лекота да ни организира такава битка. Showtime вече изявиха интерес към нея и мисля, че има смисъл да се бием.

 За никого не е тайна, че в такава битка има много пари. Имам желание да се бия с него и победителя да вземе всичко. Знам, че ще го победя и ще го пратя в болница, а за капак ще си тръгне разорен. Готов съм да се бия с него на ринга в такъв двубой, защото той ще си тръгне без пари, но не мисля, че той ще се съгласи.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес