Зареждане

Paul Felder: Победих Edson Barboza и ще му дам реванш, но има условие

Paul Felder: Победих Edson Barboza и ще му дам реванш, но има условие
Публикувано на: Септември 12, 2019 в 06:00 ч
Качил: DoloR
Миналия уикенд в подглавната битка на UFC 242 станахме свидетели на война в лека категория между Paul Felder и Edson Barboza. Битката им беше доста оспорвана и завръши с раздвоено решение в полза на "The Irish Dragon". Тази битка беше втора между двамата, след като в първата бразилеца го победи с единодушно решение преди няколко години в Бразилия. Edson продължава да вярва, че е победил, но съдиите го ограбили.

Бразилеца ще обжалва загубата и се надява тя да бъде отменена. Felder от своя страна вярва, че заслужил победата, защото не спирал да атакува и нансъл повече щети в битката. Paul е готов да даде реванш на Barboza, но иска битката им да бъде 5-рунда, за да няма повече противоречия. Ето какво още сподели той в социалните мрежи:


Прекарвам последните няколко дни с моята дъщеря. Тези тренировъчни лагери ме държат далеч от нея и след всяка моя битка тя е пораснала още повече. Благодарен съм за това, че мога да правя това, което обичам и с него да я изхранвам. Тя е моето "защо". 

Що се отнася до битката ми, то тя си беше война. Беше равностойна битка между двама талантливи бойци, които искаха да се нокаутират. Само уважение за Edson и двамата с него забавлявахме феновете. През цялата битка обаче аз вкарвах ударите и когато реши да ме свали на земята пак вкарвах аз му ударите. 

През цялата ни битка не намалих темпото. Да, получих аркада, но това беше от сблъсък на главите ни, а той получи аркада от моите удари. Той е ядосан от загубата, но числата не лъжат. 

Ако ще трябва да има реванш, то аз съм готов, но искам да бъде 5 рунда, защото някой щеше да се пречупи и това не бях аз. Ако Barboza и феновете искат реванш, то тогава трябва да е главна битка. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес