Зареждане

Paul Felder иска битка с McGregor, за да видят кой е по-корав ирландец

Paul Felder иска битка с McGregor, за да видят кой е по-корав ирландец
Публикувано на: Октомври 27, 2019 в 17:34 ч
Преди няколко дни голямата звезда Conor McGregor обяви, че се завръща в ММА на 18-ти янаури във Вегас. Той знае името на своя опонент, но не пожела да го разкрие. Тези новини развълнуваха всички в лека категория и предложенията за битка заваляха към ирландеца.

Paul Felder, който също има ирландски корени си пожела битка с "The Notorious", за да се види кой е по-корав ирландец. Малко вероятно е да има такава битка, но "The Irish Dragon" е готов да влезе с McGregor и е категоричен, че няма да падне в нокдаун от левачката на ирландеца:


Conor McGregor ще се завръща и мисля, че това са добри новини. Време беше да се бие с някого. Той задръства цялата категория и всички искат да се бият с него, но той говореше за битка с Edgar. Добри новини са тези, че най-накрая обяви дата за своето завръщане и даде пресконференция. 

Да, съгласен съм, че трябва да се бия с него. Мисля, че точно сега не са много бойците, които споменaват името ми. Аз искам да си проправя път към титлата и победих боец, който ме победи преди години. Победих няколко бойци от топа и винаги доставям насилие и вълнение в клетката. 

Двамата с McGregor сме страйкъри и знаете какво да очаквате. Conor, нека се бием, за да се види кой е по-корав ирландец. Ние ирландците в САЩ сме по-корави и ако си мислиш, че имаш брадичката и уменията, то тогава нека се бием. Левачката е динамит, но няма да ме свалиш с нея.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес