Зареждане

Пади Пимблет се тъпче като за последно в кръчмата на Макгрегър

Пади Пимблет се тъпче като за последно в кръчмата на Макгрегър
Публикувано на: Септември 27, 2022 в 14:00 ч
По време на пътуването си до Дъблин, изгряващата звезда на UFC Пади Пимблет отдели време да посети The Black Forge Inn, където общува със собственика Конър Макгрегър.

Във видео, качено наскоро в канала му в YouTube, бившият шампион на Cage Warriors Пимблет се отправя към Ирландия, за да отпразнува рождения ден на Елис Хампсън, треньор по смесени бойни изкуства в залата Next Generation MMA в Ливърпул. 

Докато е в Дъблин, столицата на страната, Пади тръгва на пътешествие с храна, подобаващо на репутацията, която е спечелил, когато става дума за хранителни навици извън лагера. 

Заедно с групата, която включваше Моли Маккан, „The Baddy“ вечеря в кръчмата на Конър в Кръмлин. Макгрегър купи The Black Forge Inn за над два милиона долара през 2019 година. 

Освен че се наслаждава на ребрата, крилцата, пържолата, бургера, чийзкейка и сладоледа в кръчмата, Пади проведе разговор с Макгрегър. Двамата се свързаха по FaceTime, за да разменят няколко приказки. 

По време на разговора Макгрегър може да бъде чут да коментира физиката на Пимблет, казвайки: „Вече напълняваш отново, момче.“ Въпреки че е ясно, че няма враждебност между двамата, поне не и докато Пади пръска пари в The Black Forge, се говори за потенциална битка между тях в бъдеще.

Макгрегър също е бивш шампион на Cage Warriors, но за разлика от Пимблет стана двоен шампион. Пади не успя да го направи, след като Сорен Бак го победи в бой за титлата в лека категория на Cage Warriors през 2018 година.

Ето как Пимблет се тъпче в кръчмата на своя колега:






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес