Зареждане

Пади Пимблет: Не планирам да напусна UFC

Пади Пимблет: Не планирам да напусна UFC
Публикувано на: Юли 26, 2024 в 18:00 ч
Въпреки че договорът му с най-голямата ММА федерация в света изтича, Пади Пимблет не вижда причина да напусне UFC. Той призна, че вече води преговори за нов договор.

В UFC 304 Пимблет ще се бие в шестата си битка под знамето на организацията срещу Боби Грийн. Битката този уикенд в Манчестър ще бъде шестата и последна в настоящия му договор. По време на среща с журналисти преди галавечерта, роденият в Ливърпул увери, че няма намерение да напуска UFC.

Пади изрази оптимизъм относно условията на новия договор за следващите няколко битки в UFC, който вече е във фаза на преговори:

"Защо да напусна UFC ? Това беше извадено от контекста, както всичко останало, което правя. Всяко едно нещо, което правя, се обръща и изважда от контекста. Не мога дори да отида да си взема душ, без хората да ми кажат: "О, той се е напикал!" Не можете да извадите всичко от контекста. 

Казах в интервюто, че разбира се искам да подпиша нов договор с UFC. Ако ми предложат милиони да се боксирам с някой ютубър, бих го направил. Кой не би направил това ? Бием се за пари. Да, договорът ми с UFC вече се договаря. Предполагате, че UFC просто ще ме пуснат ? Луди ли сте ?", каза Пимблет.

"The Baddy" е непобеден в UFC с пет победи, последната от които беше срещу Тони Фъргюсън през декември на UFC 296. От пет победи той спечели два пъти със събмишън и веднъж с нокаут.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес