Зареждане

Пачи Микс смълча Дъблин с гилотина над Джеймс Галахър

Пачи Микс смълча Дъблин с гилотина над Джеймс Галахър
Публикувано на: Ноември 6, 2021 в 00:38 ч
Джеймс Галахър загуби пред родни фенове в Дъблин. Младата звезда се изправи срещу Пачи Микс в подглавната битка на Bellator 270, което се провежда в Ирландия. Галахър не се представи много добре и не впечатли с нищо в срещата от категория петел.

В първия рунд Галахър тръгна да събаря Микс, който го заключи с гилотина. Джеймс успя да се измъкне и от своя страна приложи гилотина на своя съперник. Неговия опит също беше без успех. Двамата се изправиха и разменяха удари, но нищо интересно до края на рунда. Доста равностоен рунд.

Във втория рунд размените продължиха, но двамата не впечатляваха със страйкинг. Галахър изрита Микс в слабините и боя беше спрян. Джеймс имаше по-добрите положения в стойка. Той успя да приложи гилотина на Микс, който се измъкна.

Двамаха останаха на земята и просто си почиваха, без да вкарват удари. В последните секунди Микс вкара няколко удара и просто лежеше върху Галахър и печелеше в картите на съдиите. Със сигурност Джеймс загуби този рунд в очите на съдиите.

В началото на третия рунд станахме свидетели на размяна на удари, след която Галахър опита да събори Микс. Това обаче беше грешка, защото той се натресе на гилотина от Микс и така секунди по-късно се предаде в началото на 3-тия рунд.

С тази победа Микс навлезе в серия от 2 поредни победи със събмишън. Той вече е с рекорд 15-1 в ММА. Галахър от своя страна се разделя със серия от 4 поредни победи и вече е с рекорд 11-2 в ММА.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес