Зареждане

Овърийм изненадан, че няма реванш с Розенструик

Овърийм изненадан, че няма реванш с Розенструик
Публикувано на: Юни 21, 2020 в 07:00 ч
Легендарният Алистър Овърийм е изненадан, че от UFC не му дадоха реванш с Жаирзиньо Розенструик. Двамата се биха в края на миналата година и Овърийм доминираше цели 5 рунда, но в последните секунди "Bigi Boy" успя да го нокаутира. "The Reem" не беше доволен от рефера, който спря битката и това е причината да иска реванш.

За негово съжаление UFC уредиха битка между Розенструик и Жуниор дос Сантос, с което Овърийм ще трябва да се оглежда за нов вариант. Към момента всички бойци, които се намират пред Овърийм в тежка категория са заети. Не ясно кой ще бъде следващ опонент за 40-годишния вариант, но той е категоричен, че трябва да е някой, който да го приближи до титлата:


Ще видим какво ще стане. В момента не преследвам никого. Все още почивам и се възстановявам. В момента не клоня към нищо. Искам да направя реванш с Розенструик. Малко съм изненадан, че все още не са направили този реванш. UFC решават какви битки да има. Битката с Жаирзиньо определено е такава, която искам. Ще се случи или няма да се случи. Доволен съм от моята кариера. Това ми дава увереност. Титлата в UFC би била короната в моята кариера. 

Моята кариера е пълна с красиви моменти. Дори и последната ми победа беше хубав момент. Обичам да се бия, да тренирам и да се готвя за битка. Предполагам, че съм добър в това, което правя, защото се бия вече 27 години. Ще бъде добре да се бия с боец от топ 5 на категорията. Това ще ме приближи до титлата. Щях вече да съм в серия от победи, ако не беше този обир в битката с Розенструик. Трябва ми още 1 или 2 победи, за да получа нов шанс за титлата. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес