Зареждане

Отстраниха тумор в главата на боец на Bellator

Отстраниха тумор в главата на боец на Bellator
Публикувано на: Май 30, 2022 в 17:14 ч
Изминаха около 19 месеца, откакто светът на ММА видя Алън Омер в действие. Оказа се, че има наистина, наистина добра причина за неговото отсъствие от клетката.

Лекарите откриха аномалия в мозъка на Омер, като по-късно се оказа, че проблемът е тумор. Омер разкри, че туморът е отстранен и сега той има огромен белег на главата

33-годишният Омер е родом от Кюрдистан и се бие под банера на Bellator. Алън споделя, че е започнал да тренира отново. Той планира завръщане в ММА, което според него ще бъде „най-голямото завръщане в историята на ММА“. 

"Понякога животът те удря с голям удар в лицето. Трябва да го приемеш и дори да го оцениш. Беше ми тежко време. В разгара на живота и кариерата си, бях диагностициран с мозъчен тумор. 

При рутинна проверка за моя дебют в Bellator през септември 2020 г., нещо ненормално беше забелязано в мозъка ми. Нямах никакви симптоми и първото предположение беше оток. 

След дълги дискусии все пак получих медицинско разрешение за битка при условие за изясняване след битката. Затова съм още по-горд с представянето си и сензационната победа в този двубой.

Трябваше да изясня каква точно е тази аномалия.  В този момент усетих, че нещо не е наред и започнах да се притеснявам. Малко след това получих шока на живота си - мозъчен тумор. 

През пролетта имах дълга операция и туморът беше отстранен на 100%. Операцията не можеше да мине по-добре. Аз съм в много добро здраве и дори започнах да тренирам отново. 

Сега трябва да се възстановя от физическите и емоционалните си белези. Догодина ще се върна към активния спорт. Това ще бъде най-великото завръщане в историята на ММА. Обещавам!", пише Омер в Инстаграм.

Омер е с рекорд 24-5 в ММА и е в серия от 6 поредни победи. Той печели 21 от победите си с приключване и не е губил с нокаут в ММА.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес