Зареждане

Откаченият Viacheslav Datsik излезе от затвора и предизвика Alexander Emelianenko

Откаченият Viacheslav Datsik излезе от затвора и предизвика Alexander Emelianenko
Публикувано на: Февруари 27, 2019 в 00:35 ч
Бившия ММА боец Vyacheslav Datsik излезе от затвора. Наказателното преследване срещу него е прекратено поради изтичане на давността. Datsik беше задържан в Санкт Петербург през май 2016 г.  Според материалите на разследването той счупил вратата в стая на бутиков хотел, а след това отишъл в един от публичните домове, където принудил проститутките да се съблекат голи и да отидат до полицейското управление. В допълнение той откраднал пари от сейф в апартамента и взел телефона на една от жертвите.


През март миналата година съдът го осъди на 3,5 години в затвор със строг режим. Datsik е интересна личност, която твърди, че е син на славянския бог Перун, а Иисус Христос е агент на МОСАД. През 2011 той бяга от психиатричната клиника, след като с голи ръце разкъсва телената ограда и прави дупка в нея. След бягство в Норвегия, Viacheslav Datsik е депортиран обратно в Русия, където продължава да е под стража.



Любопитното е, че още в първия си ММА двубой, Datsik успява да нокаутира бъдещия шампион в UFC Andrei Arlovski, за когото това също е първа среща. Той е с рекорд 6-9 в ММА, а в кикбокса е с рекорд 6-1. Datsik вече е на 42 години, но явно планира да се завърне в клетката и предизвика за битка Alexander Emelianenko:



Ще  добре да се срещнем. Може да го организираме за 6 месеца. Трябва да се разберем за място и да подпишем. Сега ще отида в спортния магазин, купувам си екипировка и започвам да се готвя. В затвора постоянно правехме спаринги.










Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес