Зареждане

'А. Емеляненеко е доказателство, че може да загубиш таланта си'

'А. Емеляненеко е доказателство, че може да загубиш таланта си'
Публикувано на: Май 26, 2024 в 01:00 ч
Александър Емеляненеко беше един от най-талантливите бойци в руския ММА. Имаше период, в който много хора го смятаха за по-талантлив от легендата Фьодор Емеляненко. Двамата братя тренираха заедно и се подкрепяха в ранните години на кариерата си. 

"Последният император" беше плътно до Александър и се радваше на успехите му в ММА. За съжаление Александър започна да се забърква в скандали и не спираше да пие алкохол. С годините Фьодор се отдръпна от него, защото му писна да го влачи след себе си и да му оправя кашите.

В крайна сметка Александър продължи да затъва и се озова в затвора. Той успя да излезе от там, след което Рамзан Кадиров го прие в Грозни, Чечня. Там Александър се биеше в неговата лига, но за пореден път се отдаде на алкохол, а Кадиров му показа вратата.

Емеляненко започна да се бие с ютубъри и показа, че е в плачевна форма. Той реши да се вземе в ръце и миналата година отиде в Ингушетия, за да лекува своя алкохолизъм. Емеляненко спря да пие (засега) и си уреди реванш с Вячеслав Дацик, който го нокатуира за секунди през 2022 година.

За съжаление битката пропадна, но Дацик все още е готов да даде реванш. Вячеслав не е впечатлен от алкохолика Емеляненко и твърди, че той е загубил таланта си:

"Защо пропадна битката ни ? Първо забраниха събитията заради Крокус Сити, а след това не знам. Просто в интернет отново се разпространиха слухове, че Саня е изчезнал, изоставил тренировъчния процес по старата си нужда от алкохола. Аз не знам какво да кажа. 

Всичко зависи от неговата форма и желание за реванш. Струва ми се, че той има много малки шансове, дори и да съм в слаба форма. Стиснахме си ръцете, но нямаше сила и реакция от негова страна. Просто реакцията, която е напоена с алкохол няма как да се възстанови. 

Няма как да си върне реакциите. Има поговорка, която гласи, че не можеш да загубиш таланта си. Саня Емеляненко доказа обратното.", сподели Дацик.

Прав ли е Дацик ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес