Зареждане

Отива ли Cris Cyborg в ONE Championship ?

Отива ли Cris Cyborg в ONE Championship ?
Публикувано на: Август 15, 2019 в 00:00 ч
Бившата шампионка на UFC в категория перо Cris Cyborg се раздели с организацията, след като нейния договор изтече. Тя победи в последната си битка с решение Felicia Spencer миналия месец и отношенията между нея и UFC станаха още по-хладни. От щаба на бразилката пуснаха подправено видео, в което обвиняват Dana White в лъжи и това преля чашата. White сподели, че никога повече няма да работи с нея и я освободи официално от организацията. Cyborg едва ли ще остане без работа и преди няколко дни сподели, че след по-малко от месец ще е ясно, кога и къде ще се бие.

Днес Chatri Sityodtong, който е основател на азиатската организация ONE Championship сподели в социалните мрежи, че тази седмица ще обяви нещо голямо за предстоящото дебютно събитие през октомври и прикани феновете да познаят какво ще бъде обявено. Този, който даде правилен отговор ще отпътува за Япония, където ще се проведе ONE: Century, а разходите ще бъдат покрити от организацията:


Готвя се да съобщя нещо голямо тази седмица за мега събитието ONE: Century, което ще се проведе през октомври. Някакви предположения ? Победителя ще получи безплатно пътуване за най-голямото събитие в историята ни. Всички разходи ще бъдат покрити.


Веднага заваляха предположения, че ONE ще обявят привличането на Cris Cyborg и тя ще дебютира през октомври. Вие какво мислите ?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес