Зареждане

Отборът на Volkan Oezdemir със становище за неговото задържане

Отборът на Volkan Oezdemir със становище за неговото задържане
Публикувано на: Ноември 20, 2017 в 09:55 ч
 
 През уикенда стана ясно, че боецът в полутежка категория Volkan Oezdemir е бил задържан.
 
Неговият мениджър Fredric Englund излезе със становище относно инцидента, в което разкрива, че е бил задържан заради физическа свада, случила се през лятото, в която Volkan само се защитавал.
 
"Volkan Oezdemir се яви в съда във Флорида в следствие от инцидент в местен бар, случил се през август тази година. Според неговия представител в залата инцидентът не е представлявал нищо повече от разгорещен скандал, в който Oezdemir само се е защитавал. Г-н Oezdemir изрази вярата си в съдебната система и остана в очакване всички факти около инцидента да бъдат разкрити. Той е убеден, че когато всичко излезе наяве, неговата невинност ще бъде доказана."
 
Volkan остава за момента подсъдим, докато все още очаква да разбере дали ще получи двубоя си срещу настоящия шампион Daniel Cormier, който получи титлата си обратно след като Jon Jones не успя да премине последния допинг тест.
 
Oezdemir печели всичките си три срещи от тази година, като в това число влизат и бързите нокаути над Jimi Manuwa и Misha Cirkunov. Дойде ли времето, той е решен да направи същото и с Cormier.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес