Зареждане

От щаба на Махачев предпочитат Волкановски, а не Макгрегър

От щаба на Махачев предпочитат Волкановски, а не Макгрегър
Публикувано на: Септември 29, 2022 в 00:00 ч
Хавиер Мендес, треньорът на боеца от UFC Ислам Махачев, обясни защо би искал да види своя боец срещу настоящ шампион на UFC в категория перо (до 65 кг), Александър Волкановски, а не със суперзвездата Конър Макгрегър.

Следващата битка на Ислам Махачев ще проведе срещу бразилеца Чарлз Оливейра. Битката за вакантната титла в лека категория ще се проведе на 22 октомври в Абу Даби и ще бъде водеща на турнира UFC 280.

Ако Махачев стане шампион, тогава пред него има шанс да се изправи срещу Конър Макгрегър. Това ще бъде голяма битка, защото между двамата има голяма вражда още от битката с Хабиб Нурмагомедов. Всички знаем, че враждите в ММА носят големи печалби за UFC.

Мендес обаче не иска Макгрегър, а Волкановски.

„За мен Алекс е по-интересен от Конър, защото той е шампион в момента. Волкановски е страхотен боец, няма да прави мръсотия около битката. Това е добър съперник за Ислам, именно от гледна точка на спортист, а не на шоумен. 

Волкановски е страхотен спортист от много известна зала, където тренират истински професионалисти. Много уважавам тези момчета“, цитираха думите на Мендес от Sportskeeda.

Вие искате ли Махачев да се бие с Волкановски ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес