Зареждане

От отбора на Darren Till разкриха с каква лекота всъщност отслабва преди битка

От отбора на Darren Till разкриха с каква лекота всъщност отслабва преди битка
Публикувано на: Септември 14, 2018 в 07:49 ч
UFC боецът в полусредна категория Darren Till не успя да се вмести в необходимите килограми преди срещата си със Stephen Thompson. За сметка на това обаче, той специално изтъкна с каква лекота е отслабнал за срещата си с настоящия шампион на дивизията Tyron Woodley.

В наскорошно интервю диетологът на Till, Eoghan Gallagher разкри какво всъщност е помогнало на боецът да отслабне толкова лесно този път.

"Процесът по отслабване този път мина блестящо. Бях убеден, че ще се вмести в килограмите и мисля, че през следващите години няма да има никакви проблеми с отслабването."

"По принцип бих се опитвал да сваляме килограмите по-рано. Този път просто се бихме с кратко предизвестие. Бих подходил не толкова агресивно, както постъпихме този път. Ще сваляме килограмите по-бавно, превръщайки отслабването в много по-лек процес."

"Този път беше лесно. Само по себе си, изчистването от водата дори не отне много време. Когато той се качи на кантара и видяхме, че е в границите на допустимото, с неговия съотборник Mike Grundy имахме наистина емоционален момент."

"Прегърнахме се и си казахме 'Уау!'. Разбира се, Darren вече може без проблеми да се вмества в категорията със системата, която сме разработили."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес