Зареждане

От Bellator обявиха двама заместници за турнира, предстоят още двама

От Bellator обявиха двама заместници за турнира, предстоят още двама
Публикувано на: Януари 23, 2018 в 10:48 ч
 
Турнирът в тежка категория на Bellator MMA е вече в ход. През изминалия уикенд Chael Sonnen надви чрез съдийско решение бившия шампион в полутежка категория Quinton "Rampage" Jackson, като така премина към втория кръг.

И въпреки че турнирът започна, официалните заместници, в случай, че някой от бойците се контузи, си остават мистерия.

По време на пресконференцията след Bellator 192 президентът на федерацията Scott Coker най-накрая обаче най-накрая ги обяви. Първият ще бъде бившият претендент за титлата Cheick Kongo. Друг заместник е Javy Ayala, който наскоро претърпя загуба от Roy Nelson. Не е ясно обаче дали двамата ще бъдат изправени в двубой или ще бъдат пазени в случай, че някой от основните състезатели се контузи.

Kongo, който в момента е в серия от пет победи, е доста логично попълнение, като според самият Coker той останал извън основните състезатели заради близостта си с Rampage.

"Kongo и Rampage са добри приятели и партньори. Поради тази причина не ги пуснахме заедно в турнира."

"Навярно ще обявим още двама заместници, които ще поканим идната седмица, когато и ще поразбъркаме малко картите. Ще ви уведомим съвсем скоро."

И ако си мислете, че 4-ма заместници за турнир от 8 участници са прекалено много, Coker би могъл да ви обори, тъй като преди години организира подобен турнир за Strikeforce. Същият този турнир беше спечелен точно от заместник, познат на много от вас - а именно Daniel Cormier.

"Както знаете, всичко може да се случи в един турнир."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес