Зареждане

Освиркванията нарушили фокуса на Вейли Жанг срещу Намаюнас

Освиркванията нарушили фокуса на Вейли Жанг срещу Намаюнас
Публикувано на: Май 12, 2021 в 07:56 ч
Когато Вейли Жанг и Роуз Намаюнас се изправиха предни месец в UFC 261, всички очаквахме сериозно война в стойка. Вместо това битката приключи още в първата минута на първия рунд, след като Намаюнас свали Жанг с перфектно нанесен хай кик и я довърши на земята с гранд енд паунд.

Китайката изобщо не бе доволна от бързото спиране на двубоя от страна на рефера.

"Когато реферът се намеси, просто не можех да приема този факт. Тренирах много за този двубой. Бях с голям отбор зад себе си. Битката приключи много рано и просто не можах да приема този факт.

В последния си двубой с Йоана, въпреки че тя тренира в Америка, тя не е живее там. Така че бяхме долу-горе равностойни - нямаше освирквания. Но този път, понеже Роуз е от Америка, освиркванията срещу мен бяха много силни. За пръв път попадах в такава ситуация. И не очаквах да ми повлияе толкова сериозно.

Дори и 70% от публиката да е била на нейна страна, а аз да имах много малко фенове на живо, които бяха за мен - пак нямаше да е толкова силно. Когато музиката започна, още преди да се покажа, освиркванията бяха изключително силни. Не можех да чуя какво ми казва реферът и треньорът."



Нейният треньор, Хуеджун Кай, също коментира освиркването.

"Мисля, че Вейли започна добре в началото. Но опонентката ѝ имаше много психологическо преимущество - Вейли трябваше да се бие пред много враждебна аудитория. Тя искаше да се отпусне, да не е толкова притеснена. Но не успя. Вместо това тя изгуби фокуса си. И от този момент тя вече не беше напълно там. Не беше достатъчно фокусирана. Оставихме се освиркванията да ни повлияят."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес