Зареждане

Опасен нокаутьор от UFC предизвика Багата

Опасен нокаутьор от UFC предизвика Багата
Публикувано на: Септември 14, 2021 в 13:00 ч
Изгряващата звезда на UFC в тежка категория Том Аспинал иска да се бие с Благой Иванов. В началото на месеца Том записа нова експресна победа с нокаут и навлезе в серия от 7 поредни победи с приключване. Той зае 11-то място в ранглистата и благодарение на неговото прогесиране Багата падна с 1 място в класирането.

Багата не е бил активен в клетката вече повече от година, защото го мъчат контузии. Не е ясно кога и къде ще го видим в октагона. Аспинал обаче е готов да го посрещне и споделя, че го следи от доста време.

Том е с рекорд 11-2 в ММА и печели всичките си победи с приключване, като 9 са с нокаут. Той не е губил с нокаут в кариерата си. Аспинал иска да се бие с всички и да заслужи шанс за титлата.

Ето какво сподели той за Иванов пред медиите:

За къде да бързам ? Сега съм на 28 години, а бойците от тежка категория се бият до 40 години. Искам да си заслужа пътя към върха. 

Искам да побеждавам тези момчета и да придобия опит. Не се опитвам да стигна върха, защото всички мислят, че съм добър, а след това да се окаже, че не съм. 

Много бих искал да се бия с Благой Иванов. Следя го от дълго време. Има добри битки, които се задават в тежка категория. Много от бойците в топ 15 вече са заети. 

Те така или иначе се бият помежду си, така че вероятно няма да стане скоро, освен това утре трябва да отида в болницата, защото ме боли ръката. 

Така че ще видим какво се случва с това. Харесвам Благой Иванов. Мисля, че това е добра битка. Искам да си заслужа шанс за титлата. Ще се опитам да се бия с всички и да ги победя, а не да разчитам само на реклами.

Ще може ли Багата да се справи с Аспинал ?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес