Зареждане

ONE подписват с Франсис Нгану! Анатоли Малихин го чака

ONE подписват с Франсис Нгану! Анатоли Малихин го чака
Публикувано на: Април 28, 2023 в 00:00 ч
Франсис Нгану напусна UFC през януари тази година.

В последните четири месеца той активно преговаря с други топ организации. Бързо стана ясно, че основният препъни камък са парите. Именно финансите принудиха "The Predator" да напусне най-добрата MMA лига на планетата.

Сега по всичко личи, че бившият шампион на UFC в тежка категория най-накрая е намерил своя нов дом. Президентът на азиатската промоция ONE Championship Чатри Ситьодтонг намекна, че Нгану ще подпише с тях много скоро.

Ситьодтонг е сигурен, че "Хищникът" ще се съгласи на предложените условия:

„Мисля, че това, което предлагам, трябва да свърши работа. Това трябва да се получи. Скоро всички ще чуят голямата новина за Франсис.", споделя Чатри.

Нгану се надяваше на боксов мач с Тайсън Фюри, но "Циганският крал" го отсвири. Франсис няма време за губене и явно ще отиде в ONE. Там обаче го чака много сериозен боец в лицето на двойния шампион Анатоли Малихин.

Руснакът следи изкъсо ситуацята с Нгану и се закани, че ще го победи.

„Най-накрая Нгану разбра къде са най-добрите партита. Те са при нас в ONE Championship. Чакам го и той ще има тежка вечер, ако подпише с ONE. 

Аз ще бъда първият, който ще се срещне с него и ви обещавам, че тази битка ще се помни дълго. Във всяка посока съм по-добър от него.", каза Малихин.

Предстои да видим дали ONE ще подпишат с Нгану. Почти сигурно Анатоли ще се бие с него в първата му битка за ONE.
Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес