Зареждане

ONE Championship отмениха всички събития през май месец

ONE Championship отмениха всички събития през май месец
Публикувано на: Април 28, 2020 в 07:50 ч
Азиатската организация ONE Championship продължи с отлагането на събитията си и обяви, че отменя всички събития насрочени за май месец. Причината е ограниченията около коронавируса и затворените граници в повечето страни в Азия. Чатри Ситйодтонг, който е основател на ONE обяви новината в социалните мрежи.

Така събитията ONE Championship: Infinity 2, ONE Championship: Infinity 1, ONE Championship 111: Inspiration и ONE Championship 110: Dreams, които бяха насрочени за 1-ви, 8-ми и 29-ти май се отлагат за неопределено време. Ето какво написа Ситйодтонг в социалните мрежи:



Всички събития за май месец на ONE Championship ще бъдат отложени поради COVID-19 и затварянето на граници и ограниченията в повечето страни в Азия. Нашият най-висок приоритет остава безопасността и здравето на нашите спортисти, служители, персонал, фенове и обществеността през тези предизвикателни времена. Моят екип и аз работим денонощно по множество опции, за да върнем нашите събития възможно най-бързо. Следете новините!






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес