Зареждане

О'Мали за оттеглянето на Гарбранд от UFC 292: Някои хора не са създадени за това

О'Мали за оттеглянето на Гарбранд от UFC 292: Някои хора не са създадени за това
Публикувано на: Август 16, 2023 в 15:34 ч
Шон О'Мали изрази мнението си относно отказа на Коди Гарбранд от планирания двубой в UFC 292 този уикенд.

В събота вечер Коди Гарбранд трябваше да се завърне в октагона за първи път от март насам. Той щеше да се изправи срещу Марио Баутиста, надявайки се да последва още една победа след триумфа си над Тревин Джоунс. За съжаление това няма да се случи в резултат на оттеглянето на Гарбрандт от двубоя поради контузия. От друга страна, Шон О'Мали ще се бие в главното събитие на вечерта. Той ще се бие с Алджамейн Стърлинг за шампионския пояс на UFC в категория петел - пояс, който преди това се държеше от "No Love".

Не е тайна, че О'Мали и Гарбранд не са големи фенове един на друг и по време на неотдавнашния епизод на своя подкаст "Suga" даде това доста ясно да се разбере.


"Някои хора не са създадени за това. Спомняте ли си, когато той каза това срещу мен? Тогава обясних, че някои хора се контузват, случват се неща, аз се контузих по време на битка. Тогава той каза "някои хора не са създадени за това". Той се е контузил преди битката, което, надявам се, не е нищо сериозно. Това е гадно, пич. Марио щеше да го просне по гръб. Пресконференцията щеше да е забавна."

"Той направо го попиля на предната пресконференция и сега сигурно Коди се е насрал."

О'Мали срещу Гарбранд е битка, която би привлякла много интерес. В същото време Коди трябва да направи всичко по силите си, за да се възстанови и да спечели пътя си обратно към върха.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес