Зареждане

О'Мали не може да гледа Power Slap: Знам колко травмиращо за главата е

О'Мали не може да гледа Power Slap: Знам колко травмиращо за главата е
Публикувано на: Февруари 1, 2023 в 00:00 ч
Шон О'Мали не е фен на турнира Power Slap League на Дейна Уайт.

Power Slap е частично собственост на президента на UFC, но събитието срещна тежки критики. “Power Slap: Road to the Title” се излъчва всяка сряда по TBS, като заснемането се провежда в UFC Apex в Лас Вегас.

О'Мали разбира защо хората биха се включили да гледат динамиката и реализма в Power Slap, но като Джо Роугън казва, състезанието не е за него. Той изрази загриженост относно вида на увреждането, което може да причини на мозъка.

„Странно е, защото някои хора просто го обожават“, каза О'Мали в канала си в YouTube. „Гледах с интерес епизоди на „The Ultimate Fighter“ - но там опознавах бойците, научавах техните истории. Но този „спорт“, както и да го наречете, самият аз не мога да гледам.“


Той продължи:

„Не мога да го гледам. Не знам дали не мога да го гледам, защото разбирам какво сътресение на мозъка се причинява. Разбирам много добре. Минал съм през towa. Знам колко лошо е да причиниш това на мозъка си...“

O'Мали, номер 1 в класацията на UFC в категория петел, очаква шанса си за злато. Очаква се действащият шампион в категория петел Алджамейн Стърлинг да защитава титлата си срещу завръщащия се бивш двоен шампион Хенри Сехудо следващия път, но все още не са обявени дата и място за техния мач. "Suga" каза, че е бил информиран от ръководството на UFC, че ще получи победителя от Стърлинг и Сехудо, когато двубоят им приключи.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес