Зареждане

О'Мали даде прогнозата си за битката между Сехудо и Двалишвили

О'Мали даде прогнозата си за битката между Сехудо и Двалишвили
Публикувано на: Февруари 7, 2024 в 08:00 ч
Шампионът на UFC в полусредна категория Шон О'Мали даде прогнозата си за решаващия двубой в своята категория между Хенри Сехудо и Мераб Двалишвили.

Сехудо и Двалишвили ще се бият следващия уикенд на UFC 298 в двубой за определянето на претендент номер едно в категория петел. Победителят би могъл да се изправи срещу победителя от двубоя О'Мали срещу Вера 2, който ще се проведе следващия месец на UFC 299.

Въпреки че Шон О'Мали заяви, че иска да се бие за пояса в категория перо след това, той все пак ще обърне голямо внимание на двубоя между Хенри Сехудо и Мераб Двалишвили на UFC 298, но предпочита грузинецът да спечели.

"Хенри-Мераб е доста интересен. Мисля, че ще бъде оспорвана битка, ако трябва да гадая, мисля, че Мераб ще се справи. Мисля, че той е в по-добър, мисля, че Хенри се завръща, защото е разорен, няма пари, не знае какво друго да прави. Това е моето предположение. Мисля, че Мераб може да се справи с този", заяви О'Мали.

Преди схватката в UFC 298 Мераб Двалишвили е фаворит с коефициент -198, а Хенри Сехудо е с коефициент +164, така че създателите на коефициенти фаворизират грузинеца за победа. При коефициент -198 букмейкърите предполагат, че Двалишвили има 66,4% шанс да спечели битката срещу бившия шампион и евентуално да си спечели шанс за титлата.

Въпреки това, ако Двалишвили все пак спечели, както подозира Шон О'Мали, "Suga" не е много склонен да се бие с него следващия път. Вместо това той даде да се разбере, че иска да се изправи срещу Илия Топурия, особено ако грузинецът победи Александър Волкановски на UFC 298 и стане новият шампион в категория перо.

Но преди О'Мали да се бие с някой от тях, той ще трябва да победи Вера в първата си защита на титлата на UFC 299. Това е двубой, в който О'Мали влиза с огромна увереност, тъй като се е зарекъл да направи нещо специално и да нокаутира Вера, за да защити за първи път титлата си.

Шон О'Мали (17-1-1) идва след нокаут във втория рунд над Алджамейн Стърлинг, за да стане шампион в категория петел през август. За да заслужи титлата, " Suga" постигна победа с разделено решение над Петр Ян, което беше изненада. В кариерата си О'Мали има забележителни победи над Раулиан Пайва, Томас Алмейда, Еди Уинеланд и др.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес