Зареждане

Оливейра мина през ада, за да нокаутира Чандлър във втория рунд

Оливейра мина през ада, за да нокаутира Чандлър във втория рунд
Публикувано на: Май 16, 2021 в 07:41 ч
Чарлз Оливейра успя да приземи Майкъл Чандлър в главната битка на UFC 262, което се проведе в Тексас. Битката им беше за вакантната титла в лека категория и претърпя интересни обратни. Много хора не бяха съгласни с това, че Чандлър получи шанс за вакантната титла.

Срещата приключи с нокаут за Оливейра в началото на втория рунд, но победата въобще не беше лесна. В началото на боя Оливейра вкара ритник, който наруши баланса на Чандлър и той падна на земята. Майкъл се изправи и започна да вкара джабове и удари в тялото.

Размяна на крошета, след което боя се пренася на земя и Чандлър прилага гилотина. Оливейра успява да се измъкне и прилага триъгълник. Чарлз има аркада на веждата и от нея започва да тече кръв. Чандлър успява да се изправи и вкара ритници на Оливейра, който е на земята.

Тежко ляво кроше от Чандлър и Оливейра е в беда. Здрави удари от страна на Чандлър, а Оливейра едвам оцелява. Тежък граунд енд паунд от страна на Чандлър. Силен рунд за бившия шампион на Bellator. Във втория рунд обаче Оливейра влезе много агресивно.

Чарлз вкарва тежко ляво кроше и Чандлър пада в нокдаун. Той успява да се изправи, но Оливейра го преследва с удари и го сваля с ново ляво кроше. Последват тежки удари от страна на Оливейра и рефера спира битката само 19 секунди от началото на втория рунд.

По този начин Оливейра печели с нокаут и е новият безспорен шампион в лека категория. С тази победа Оливейра навлезе в серия от 9 поредни победи. Чандлър от своя страна се разделя със серия от 3 поредни победи.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес