Зареждане

Олег Тактаров: Хабиб да си го начука

Олег Тактаров: Хабиб да си го начука
Публикувано на: Октомври 14, 2021 в 16:00 ч
Руската ММА легенда Олег Тактаров е бесен на Хабиб Нурмагомедов и неуместната му шега. Наскоро една случка разтърси Русия и предизвика много озлобление към Дагестан. Трима дагестанци пребиха руснак, който защитил момиче в метрото.

Имаше и видео от зверския побой, което показва как дагестанците бият младия мъж. Те не спират да го удрят, въпреки че той е целия в кръв и не може да се защити. Роман Ковалев, жертвата на побоя беше награден с медал за храброст.

В социалните мрежи Хабиб използва побоя над Роман, за да се подиграва на Конър Макгрегър. Хабиб написа, че Конър също бил нападнат от трима дагестанци и също трябва да получи медал за храброст.

Нурмагомедов припомни, че неговите трима съотборници нападнаха Макгрегър след битката им. Шегата на Хабиб предизвика вълна от омраза и нецензурирани коментари. Тактаров, който гостува на Хабиб преди няколко години също не го пожали.

Олег сподели следното пред руските медии за Нурмагомедов:

Отсега нататък една нация за мен спря да съществува. Хабиб да си го начука. Да върви по дяволите. Всичко приключи с тези момчета.

Прекали ли Нурмагомедов ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес