Зареждане

Олег Тактаров: Гейджи беше като уплашен заек, преследван от орел

Олег Тактаров: Гейджи беше като уплашен заек, преследван от орел
Публикувано на: Октомври 27, 2020 в 02:00 ч
53-годишният бивш боец на UFC, Олег Тактаров е останал разочарован от представянето на Джъстин Гейджи. Миналия уикенд в Абу Даби видяхме как Гейджи беше доминиран от Хабиб Нурмагомедов и загуби със събмишън във втория рунд. Хабиб остана непобеден в ММА с рекорд 29-0 и обяви, че слага край на кариерата си.

Тактаров направи няколко битки в UFC през 90-те години и спечели турнира им в тежка категория. Руската мечка държи рекорда за най-бърза победа със събмишън в историята на организацията. Oлег успя да събмитне Антъни Масиас с гилотина за 9 секунди през 1995 година. Той е гледал битката на Хабиб и Гейджи и ето какво смята за нея:

Имаше доминация още от първата секунда и Гейджи усети силата на своя съперник. Джъстин приличаше на изплашен заек, който е преследват от орел. И този заек тичаше колко място имаше, за да избяга от орела. Хабиб го сграбчи в първия рунд и този заек се измъкна, защото времето изтече. Той разбра, че втори път няма как да се измъкне. 

Гейджи е мил, симпатяга, но ние видяхме типичен американец с типична американска психика, който се пречупи преди битката. Той влезе в клетката, за да спечели пари и си го призна, с което ми стана безинтересен, защото това е грешка. Няма как да се биеш пред милиони и да залагаш живота си за едните пари. 

Хабиб знае, че постигна всичко, което искаше. Той се оттегли и ще бъде легенда, която ще печели докато е жив. Той направи това, което Фьодор трябваше да направи, но не го направи.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес