Зареждане

Охранители на UFC не позволяват на бойците да тренират близо до Jon Jones и Conor McGregor

Охранители на UFC не позволяват на бойците да тренират близо до Jon Jones и Conor McGregor
Публикувано на: Април 30, 2019 в 07:52 ч
Всички фенове виждат как едни от най-големите зведи на UFC получават специално отношение от страна на организацията. Видяхме това преди UFC 232, когато на Jon Jones не му позволиха да се бие във Вегас и от UFC преместиха цяло събитие в Калифорния. Това създаде доста неудобство, както за бойците, които взеха участие, така и за феновете, които си бяха организирали всичко за Вегас. Corey Anderson също беше част от това събитие и той все още е бесен на UFC. Anderson не е доволен от специалното отношение към “Bones” от страна на UFC, които дори затварят залата си, когато Jones пристигне и започне да тренира в нея. Ето какво сподели при Joe Rogan, Corey Anderson за специалното отношение от UFC към звездите си:



Приготвях си чантите и чаках да ми се обадят, за да отидем в залата на UFC и да се готвим за битка.Тогава ми се обадиха и ми казаха, че не мога да тренирам в тяхната зала, защото Jones е пристигнал да тренира и заради него затварят залата. Аз си бях подготвил всичко и даже ме чакаше кола пред къщата ми, но те се оправдаха, че не са виновни, защото все пак това бил Jones. 

Същото се случва и когато Conor McGregor е там и трябва да тренира. Когато съм бил в залата и Conor дойде, то от UFC идват и казват, че трябва да се махнем, защото McGregor е дошъл. Излизаме от залата и McGregor  е паркирал колата си на тротоара. Слагат охрана, която блокира стълбите и цялата зала. Това беше първия път, в който аз напсувах служители на UFC. 







Joe Rogan не можеше да повярва на това, което му разказа Anderson и реагира доста изненадано. Joe сподели, че не е знаел за това и според него това е грубо и смешно.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес