Зареждане

Официално: UFC Fight Night ще има на 15 септември в Москва

Официално: UFC Fight Night ще има на 15 септември в Москва
Публикувано на: Май 16, 2018 в 15:47 ч
Източник: mmanews.com
Изпратено от: DoloR
Край на слуховете вече е факт и UFC ще направи своя дебют на Олимпийския стадион в Москва на 15 септември. Все още няма обявени битки за събитието, но много от бойците от Русия изявиха желание да участват. Има слухове, че събитието може да бъде оглавено от Khabib Nurmagomedov и Conor McGregor, но все още няма официални новини. Ако тази битка не се случи, тогава от UFC може да се обърнат към Alexander Volkov.

Вижте както каза Старши вицепрезидента на UFC - David Shaw:

"Русия е ключова част от стратегията за световно развитие на UFC. Заявките и молбите, които получихме от нашите фенове, за да направим събитие в Русия бяха огромни. И ние вече сме наясно, че сега е моментът на дебютираме в Русия."

Билетите за събитието ще започнат да се продават на 1ви юни в  Kassir.ru. В допълнение към това UFC назначи Andre Gromkovski за вице президент на UFC в Русия. Според различни проучвания от UFC смятат, че в Русия имат около 22 милиона фенове.

Очаква се събитието да е мащабно и да присъстват ключови фигури от политиката както и доста известни бойци от цялата страна.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес