Зареждане

Официално: Макгрегър и Чандлър са треньори в TUF

Официално: Макгрегър и Чандлър са треньори в TUF
Публикувано на: Февруари 4, 2023 в 17:00 ч
Конър Макгрегър и Майкъл Чандлър стават треньори в 31-вия сезон на The Ultimate Fighter.

Новината беше обявена официално преди минути от Дейна Уайт. Новият сезон на шоуто ще започне в края на месец май тази година. Краят на TUF 31 ще бъде на 15-ти август. Все още не е ясна датата и локацията на битката между Макгрегър и Чандлър.

Не е ясно и в коя категория ще се бият, но има голяма вероятност да бъде в лека категория. Ако Конър се справи с Чандлър, тогава със сигурност ще получи шанс за титлата, която към днешна дата е притежание на Ислам Махачев.

От май до август Макгрегър и Чандлър ще тренират бойци, които ще опитат да влязат в UFC.

Макгрегър е бивш двоен шампион на UFC, който е с рекорд 22-6 в ММА. Той е в серия от 2 поредни загуби. Конър приключва 20 от срещите си и бива приключен във всяка една от 6-те си загуби. За последно той загуби с ТКО от Дъстин Порие.

Това се случи в третата им битка през юли 2021 година. Макгрегър си счупи крака в края на първия рунд.

Чандлър от своя страна е с рекорд 23-8 в ММА. Той също идва след загуба от Дъстин Порие, който го събмитна в края на 2022 година. Майкъл приключва 18 от срещите си и 5 пъти губи с приключване.

Той е бивш шампион на Bellator и бивш претендент за титлатa на UFC. Чандлър печели само 1 от последните си 4 битки в UFC.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес