Зареждане

Официално: Кевин Лий подписа с лигата на Хабиб Нурмагомедов

Официално: Кевин Лий подписа с лигата на Хабиб Нурмагомедов
Публикувано на: Декември 17, 2021 в 01:00 ч
Кевин Лий е най-новото попълнение на ММА организацията на Хабиб Нурмагомедов - EAGLE FC. Лий беше представен на пресконференция в САЩ. Той вероятно ще направи своя дебют в края на следващия месец. "The Eagle" е планирал дебют на своята лига в Маями на 28-ми януари.

За съперник на Лий се шуми, че може да бъде легендата Диего Санчес. Кевин ще се състезава в полусредна категория. 29-годишния американец беше освободен от UFC преди няколко седмици. Той получи 6 месеца наказание от USADA, защото даде положителна проба за забранено вещество.

Кевин е бивш претендент за временната титла в лека категория на UFC. Той е с рекорд 18-7 в ММА и е в серия от 2 поредни загуби. Лий печели само 1 от последните си 5 битки в клетката. В последните години той не спираше да предизвиква Хабиб и говореше, че само той може да го бие.

Сега обаче съдбата явно има чувство за хумор и Лий ще се бие за Хабиб. В своя акаунт Кевин сподели, че изпитва уважение към своя нов шеф. Ето кратко видео и снимка от представянето на Лий в EAGLE FC:






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес