Зареждане

Официално: Хорхе Масвидал срещу Камару Усман на UFC 251

Официално: Хорхе Масвидал срещу Камару Усман на UFC 251
Публикувано на: Юли 6, 2020 в 06:49 ч
Новата главна битка за UFC 251 вече е факт. Тестовете за коронавирус на Хорхе Масвидал и Камару Усман са отрицателни и битката им за този уикенд е официална. Най-лошото копеле в ММА приема шанс за титлата в полусредна категория със седмица предизвестие. Двамата с Усман ще спорят за златото на остров Яс в Абу Даби. Всички фенове очакваха тази битка, но "Gamebred" не беше доволен от заплатата си и отказа боя. Организацията дадоха шанс на Гилбърт Бърнс, но той е заразен с коронавирус и отпадна от битката. Така събдата изправя Хорхе и Камару, а зрелището е гарантирано.

Камару е с рекорд 16-1 в ММА и се намира в серия от 15 поредни победи. Той няма загуба повече от 7 години и идва след защита на титлата, която записа в края на миналата година срещу Колби Ковингтън.

Масвидал от своя страна е далеч по-опитен и държи рекорд 35-13 в ММА. Той е в серия от 3 поредни победи с нокаут, които записа миналата година. Хорхе взе скалпа на Дарън Тил, а след това и на Бен Аскрен за 5 секунди. В края на годината Масвидал победи и Нейт Диаз, с което спечели уникалната титла - "най-лошо копеле" в UFC.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес