Зареждане

Официално: Дацик срещу Емеляненко 2 на Ural FC 7

Официално: Дацик срещу Емеляненко 2 на Ural FC 7
Публикувано на: Март 3, 2024 в 05:00 ч
На 30 март светът на бойните спортове ще се преобърне с главата надолу, когато Александър Емеляненко и Вячеслав Дацик се срещнат по време на URAL Fight в Москва. Тази битка не е просто битка, а сблъсък между две от най-противоречивите фигури в света на смесените бойни изкуства ( ММА ).

Александър Емеляненко, по-малкият брат на легендарния Фьодор Емеляненко, се утвърди като сила в света на ММА. С титла като трикратен национален шампион на Русия по бойно самбо, репутацията му на ринга е безспорна. Дацик, известен също като "Червения Тарзан", е фигура, толкова скандална, колкото и известна.

Вячеслав е известен и с противоречивите си дейности извън ринга, включително своите убеждения за превъзходство на бялата раса. През септември 2022 година двамата направиха боксов мач в Москва. Дацик спечели с нокаут в първия рунд, но тогава Александър се беше отдал на алкохола и не беше във форма.

В последните месеци Емеляненко се лекуваше от своята зависимост и влезе в добра форма. Дацик е с рекорд 14–19 в ММА, а Емеляненко е с рекорд 28–9–1 в ММА.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес