Зареждане

Нурмагомедов: Името ми е Хабиб, а не коронавирус

Нурмагомедов: Името ми е Хабиб, а не коронавирус
Публикувано на: Април 3, 2020 в 08:51 ч
Хабиб Нурмагомедов реши да поговори за битката си с Тони Фъргюсън, която трябваше да се проведе на 18-ти април. Първата локация за събитието UFC 249 беше Ню Йорк, но тази опция пропадна заради мерките, които наложиха в борбата с коронавируса. От UFC съобщили на Хабиб, че битката ще бъде в Обединените арабски емирства и той отлетят за Дубай.

Нурмагомедов споделя, че на летището в Дубай не му позволили да влезе в страната и казали, че затварят гранците. Така той бил принуден да се върне в Русия, където се намира в момента. Хабиб се ядосва, че го обвиняват за пропадналата битка, защото вината не била негова, а на вируса. Ето какво сподели Хабиб по темата:


Говорихме за това къде ще се бием.САЩ, Европа, Емирства, Азия, каквото и да е, но никой не знаеше местоположение, a всеки иска да летя някъде. UFC не ни показва местоположението. Къде ще се бием? За това говоря. UFC се опита да намери местоположение през последния почти един месец. Те не намериха. Какво за мен? Това ли е моята грешка?  

Напуснахме Сан Хосе и когато кацнахме в Дубай в 8 часа ни казаха, че след 4 часа ще затворят границите. Опитахме се да влезем, но беше невъзможно. Казваха, че това е невъзможно. Тогава казах ОК, каквото и да се случи, ще отидем в Дагестан и ще продължим да тренираме. След Дубай се прибрахме в Дагестан и продължаваме да тренираме. Всеки ден тренирам и чакам местоположение, но те не го изпращат. 

Всички летища са затворени. Навсякъде е затворено. Всички са изпратени вкъщи, под карантина. Цялото правителство. Известни хора. Дори Дейна Уайт. Къде е той ? Всички са в къщите си. Всички останете вкъщи. Всички под карантина. Всички правителства, всички президенти, всички известни хора. Всички говорят, че хората трябва да останат вкъщи, защото хора умират всеки ден. 

Хиляди хора умират, а страна № 1 в момента за коронавирус е САЩ. Знаете ли какво е интересно? Казвам се Хабиб, не съм коронавирус . Моето име не е коронавирус. Дейна Уайт е Дейна Уайт. Тони Фъргюсън е Тони Фъргюсън. Казвам се Хабиб. Готвих се за битка чак от декември. Тренирам много усилено от декември. Идвам в САЩ, защото UFC ми дава локация - Ню Йорк, Barclays Center. 

Идвам в САЩ, тренирам 40 дни, а след това ми казват, че няма да се бием в САЩ. Отивам в Дубай, защото битката на 99 % щеше да е в Абу Даби. Отидохме там, но казаха, че затварят гранциите. Къде е моята грешка ? Пак ви казвам, че съм Хабиб, а не коронавирус. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес