Зареждане

Никола Дипчиков срещу Рафал Харатюк на ACA 114

Никола Дипчиков срещу Рафал Харатюк на ACA 114
Публикувано на: Ноември 3, 2020 в 06:59 ч
Никола Дипчиков се завръща в клетката, за да се бие отново под банера на чеченската организация ACA. Той ще премери сили с опасен поляк в лицето на Рафал Харатюк. Битката им ще е в средна категория и част от галавечерта ACA 114, която ще се проведе в Полша в края на месеца.

От организацията споделят, че победителя от срещата ще се приближи до титлата в категорията. Дипчиков е в серия от големи победи и при нова такава има голям шанс да се бие със Саламу Абдурахманов, който е шампион в категорията.

Никола е с рекорд 19-7 в ММА и се намира в серия от 3 поредни победи с нокаут. Той приключва 16 от съперниците си, като 15 пъти е чрез нокаут. В своята последна битка той нокаутира Релич в края на август тази година. Преди месец Дипчиков проведе отворена тренировка като част от инциативата на MMA.BG и зала FAST: Masterclass.

Вижте също: Видео от FAST Masterclass #1 с ММА боеца Никола Дипчиков

Харатюк от своя страна е с рекорд 13-3-2 в клетката и в серия от 6 поредни победи. Рафал е по-известен със своя прякор "Полския танк" и в края на август нокаутира Пьотр Струс. Рафал приключва 8 от своите съперници.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес