Зареждане

Никола Дипчиков се би мъжки, но загуби от Виталий Немчинов.

Никола Дипчиков се би мъжки, но загуби от Виталий Немчинов.
Публикувано на: Септември 10, 2022 в 00:00 ч
Преди малко приключи битката с участието на Никола Дипчиков.

Нашият ММА боец оглави събитието ACA 144, което се проведе в Минск, Беларус. Негов съперник беше Виталий Немчинов в бой от средна категория. Двамата си спретнаха интересен дуел, който продължи 25 минути и стигна до решението на съдиите.

Дипчиков се би мъжки, но загуби с единодушно решение - 49-46- 49-46-49-46-49-46-50-45. Битката между двамата беше за определяне на боец, който ще се включи в турнира на ACA в средна категория. С тази победа Немчинов си гарантира място на турнира.

Дипчиков започна добре в първия рунд и успяваше да спре част от опитите за събаряне на Немчинов. Виталий беше настоятелен и в крайна сметка свали Дипчиков и го контролира. Във втория рунд Никола пресираше, но изчакваше и не вкарваше удари.

Това му изигра лоша шега, защото Немчинов го изпревари и му вкара няколко здрави комбинации, след които му счупи носа. Немчинов продължи да залага на борба и граплинг и контролираше срещата на земята в следващите два рунда.

Никола показа голямо сърце в последния рунд. Той успя да заключи Немчинов с гилотина, която изглеждаше доста сериозна, но Виталий оцеля. Немчинов отнесе няколко тежки удара с лакът от Дипчиков, който беше по гръб на земята.

В крайна сметка борбата и граплинга на Немчинов дойдоха в повече на нашият боец. С тази победа Немчинов се връща към победите и ще участва в турнира. Дипчиков от своя страна навлиза в серия от 2 поредни загуби за първи път от 13 години насам. Той печели само 1 от последните си 4 битки за ACA.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес