Зареждане

Никола Дипчиков не успя да продължи след бъркане в окото от Magomed Mutaev

Никола Дипчиков не успя да продължи след бъркане в окото от Magomed Mutaev
Публикувано на: Март 16, 2019 в 19:09 ч
Никола Дипчиков влезе в клетката на събитието ACA 93, което се провежда днес в Русия. Дипчиков се изправи срещу Magomed Mutaev и битката им приключи за 2 минути и 4 секунди в първия рунд, след като Mutaev бръкна в окото на Никола и той не успя да продължи, защото не виждаше.


В началото на битката Дипчиков взе центъра на клетката и притисна Mutaev към мрежата. Двамата се движеха и премерваха дистанцията. Mutaev опита да вкара ляв, но не успя да намери целта. Дипчиков продължи да се движи и да държи центъра, а Mutaev опита да се измъкне и да го удари, но пак не успя. Никола вкара ляв на Mutaev и битката се пренесе в центъра на клетката, където Дипчиков му вкара нов удар в тялото.

Никола му вкарва ритник, а след кратко още един. Дипчиков опитва ляв, но Mutaev му бърка в окото и срещата е спряна. В клетката влиза лекар, който проверява състоянието на Никола Дипчиков, а той му казва, че не може да вижда с дясното око и срещата е прекратена и обявена за несъстояла се. Битката продължи 2 минути и 4 секунди.









Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес